Ikona housea u Tisnom – zabrana parkiranja na D 121 i taxi od 20 kuna

0
2998
Vortex u iščekivanju partya sezone (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Sve je spremno – veliki party s ikonom house glazbe Davidom Moralesom u Vortexu može početi.

Mjestimični pljuskovi s grmljavinom i neverini koji su bili najavljeni za jutro su prošli i tijekom dana nas očekuje lijepo vrijeme. Iz Vortexa najavljuju kako je sve spremno za spektakl. Veći dio ulaznica planuo je pretprodaji, ali ih je još uvijek moguće kupiti na samom ulazu.
– Zanimanje je takvo jer ovakvog eventa u širem okruženju još nije bilo. Istina, Davida Moralesa je ovdašnja publika imala priliku više puta slušati na događajima The Gardena, u Haciendi, Aurori i drugim klubovima, ali nikad do sada tu nije imao cjelovečernji nastup, nego glazbeni set od sata, sata i pol. Za nebrojene štovatelje njegova rada ovaj party u Vortexu je jedinstvena prilika – rekao nam je Zoran Čubrić ili DJ Chuby, kojem je pripala čast da svira neposredno prije Moralesa.

DJ Chuby u Vortexu (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Party u 17 sati otvara DJ Fabijan Matesa, od 18.30 nastupaju Mandich Brothers, u 20.30 pult preuzima Butters te od 21.45 DJ Chuby koji će svirati sve do nastupa samog Moralesa koji počinje u 23 sata.
Organizatori upozoravaju posjetitelje da ni u kom slučaju ne parkiraju automobile uz državnu cestu D 121 iznad Vortexa i ispred ulaza u Hostin. Parkiranje je predviđeno već na 700 metara udaljenom velikom parkingu na Luci. One kojim bude teško hodati prevozit će taksiji po dogovorenoj promotivnoj cijeni od 20 kuna po vožnji. Prvog dana rujna David Morales svira u Beach Baru Vortex u Tisnom, a do kraja mjeseca nastupit će još na Ibizi, u Amsterdamu, New Yorku i Rimu.

Morales u Vortexu – plakat

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here