Vindon Havin zatvaraju Murtersku špicu

0
2188
Vindon Havin, arhivska fotografija (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Večeras je u Murteru na rasporedu zadnja live svirka u ulici Butina, a u sklopu Murter Music Streeta. Organizirani odlični koncerti tijekom ljetne sezone redovito su rasplesali centar Murtera, točnije prostor između Torkula, Kreše, Keze i Leopolda. Večeras se očekuje spektakl koji će zasigurno prirediti miljenici zagrebačke klupske scene – Vindon Havin.

Podsjetimo, iza imena Vindona krije se mlada zagrebačka pjevačica Petra Oreč, koju je prije nekoliko godina na jednom od njenih nastupa otkrio Dražen Scholz, dugogodišnji bubnjar Parnog valjka. Ona uz instrumentalnu i vokalnu potporu članova benda pruža vrhunsku, vrlo energičnu i otkačenu izvedbu širokog repertoara bezvremenskih hitova rock, pop, soul, blues i dance žanrova koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Vindon Havin (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Inače, u sklopu Murter Music Streeta koji je startao početkom lipnja, na pozornici u Ulici Butina, vrijedno se prisjetiti nastupili su brojni bendovi. Bagatini, Zaratino, Full gas, The living room, svi su redom napravili odličnu atmosferu, a manifestaciju će spektakularno zaključiti Vindon Havin. Večerašnja, posljednja, ovogodišnja špica počinje u 22 sata.

Vindon Havin (Foto: Rudinapress)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here