NAJAVA Sportska i glazbena događanja u Tisnom, Jezerima i Murteru

0
2895
Gdje večeras? Ilustracija (Foto: Rudinapress)

Pred nama je vikend, a mi vam donosimo raspored događanja za danas (petak), 25. kolovoz, kako bi lakše isplanirali svoj večerašnji izlazak. Organizatori u Tisnom, Jezerima i Murteru za večeras najavljuju brojne sportske ali i zabavne manifestacije.

U Tisnom u organizaciji ovdašnjeg DVD-a i Općine na rasporedu je Memorijalna košarkaška utakmica povodom 10. obljetnice kornatske tragedije. Memorijalni košarkaški susret starih i mladih bit će održan večeras u sportskoj dvorani OŠ Vjekoslava Kaleba Tisno s početkom u 18 sati. Od 21.15 sati Turistička zajednica Tisno poziva na glazbenu večer koja će biti održana na tišnjanskom trgu Rudina. Pred publiku će stupiti popularna šibenska klapa Nas Quatros.

U Jezerima večeras počinje 12. po redu noćni malonogometni turnir koji je na rasporedu do 4. rujna na jezerskom nogometnom igralištu. Relevantne ekipe s područja naše regije u narednih će par dana pokazati svoje nogometne vještine, a prve četiri ekipe očekuju pehari i medalje, ali i nagrade za najboljeg golmana, igrača i strijelca po završetku turnira.

Murterini će se večeras imati prilike raspjevati i rasplesati na ovdašnjoj Rudini. Točnije između Corretto bara i caffe bara B059 u Murteru posjetitelje će zabavljati Trio Bagatin. Mali koncert petkom na Rudini u Murteru počinje u 21 sat. Spomenimo, po planu i programu kulturnih, ljetnih manifestacija Turističke zajednice Murter-Kornati, Turnir u uličnoj košarci koji je trebao biti održan večeras, odgođen je, a o novom terminu ćemo naknadno obavijestiti.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here