Nera, Gordana i Vlado Garić – evergreeni i canzone kod sv. Roka

0
3002
Vlado Garić, Nera Gojanović i Gordana Pavić (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Večer evergreena i talijanske canzone okupila je sinoć mnoštvo na trgu pred crkvom sv. Roka. Uz glasovir Gordane Pavić sopranistica Nera Gojanović i tenor Vlado Garić izveli su široki repertoar bezvremenskih skladbi poput Magdalene Z. Runjića, Besame mucho C. Velazqueza, Samo jednom se ljubi I. Robića ili To je tvoja zemlja Alfija Kabilja.

Nera Gojanović i Gordana Pavić već su jako dobro poznate ovdašnjoj publici. Pridruženi Vlado Garić, široj publici poznatiji kao prvi tenor klape Cambi ili kao solist splitske operne kuće, donio je dodatnu atraktivnost ovom nastupu.
– Suradnja s Vladimirom Garićem na sveopće zadovoljstvo traje već nešto duže od godine dana. Imali smo brojne nastupe ovog ljeta, od kojih je zadnji bio u palača Cedulin u Zadru, a čekaju nas još zajednički koncerti u Biogradu, Skradinu te u Murteru gdje ćemo 28. kolovoza nastupati na novouređenoj Rudini. U Tisnom smo oduševljeni kako prekrasnim ambijentom, organizacijom koncerta, ali najviše publikom, koja svojim odazivom i reakcijama višestruko uzvraća sve ono što joj želimo dati – rekla nam je sopranistica Nera Gojanović nakon koncerta.
Uistinu, kod sv. Roka se sinoć tražila sjedalica više. Slušalo se koncert s rive, sa zidića, s nogu… Vrlo pozorno i oduševljeno. ‘Veličanstveno’, bio je najčešći komentar. Večer evergreena u Tisnom u organizaciji je ovdašnjeg TZ-a u sklopu tišnjanskog kulturnog ljeta.

Evo i nekoliko fotografija:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here