NAJAVA U Tisnom Miro Odak, a u Murteru klapa Levera

0
2271
Murter u noći, ilustracija (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Organizatori u Tisnom i Murteru za večeras najavljuju kulturno-zabavni ljetni program koji će zasiguno zainteresirati brojne, kako mještane spomenutih mjesta, tako i njihove goste. Provjerite gdje večeras poći?

Koncert Pjevačkog zbora Sveti Juraj iz Pirovca koji je bio zakazan za večeras na novouređenoj lokaciji u Varošu na Trgu Bezdan je otkazan zbog smrtnog slučaja. O novom terminu obavijestit ćemo naknadno.
U Tisnom u organizaciji tamošnje Turističke zajednice na rasporedu je glazbena večer na Trgu Rudina. U sklopu ljetnih manifestacija, Tisno Happy Street večeras donosi koncert Mire Odaka & Stringsa. Početak je u 21.30 sati. Dok tišnjanski TZ za večeras sprema glazbenu večer, u atriju palače Katunarić bit će održana izložba fotografija polaznika fotoradionice Svijet u bojama. Početak izložbe je u 21 sat, a svoj doprinos spomenutoj manifestaciji dat će i polaznici fotoradionice Viktor Hodak i Eva Olivari svirajući na violončelu. Večerašnja manifestacija u atriju u organizaciji je Narodne knjižnice i čitaonice Tisno i Foto Hrvatske.
Miro Odak (Foto: Rudinapress)

Murterine i njihove goste večeras će zabavljati Klapa Levera promenadom po Staroj rivi u Murteru. Početak je u 21 sat.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here