NAJAVA Gdje poći ovog četvrtka?

0
1652
Noćni život, ilustracija (Foto: Rudinapress)

Donosimo raspored za događaje i manifestacije ovog četvrtka, 3. kolovoza. Pirovac, Tisno, Betina i Murter za večeras pripremaju brojna događanja. Isplanirajte večer!

U Pirovcu, u centru mjesta večeras je na rasporedu koncert Klape Adria. Glazbena večer u Pirovcu započet će u 21 sat. Dok je u Pirovcu klapski izričaj planiran za današnji dan, u Tisnom, točnije u Caffe baru Kasiopeja bit će održan koncert malo drugačijeg izričaja. Koncert će publici podariti Antonio David Perina, a početak je u 22 sata.

David Antonio Perina (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Tisno, tišnjanski atrij od 3. do 7. kolovoza ugostit će diplomiranu novinarku Sanju Grgić Ćurić i Nikolu Ćurić, koji će održati fotoradionicu pod nazivom “Svijet u bojama”. Na fotoradionicu su pozvani svi ljubitelji fotografije, a ista je namijenjena mladima i odraslima. Sudjelovanje na radionicama je besplatno. Dodajmo, učenje i traganje za novim motivima počinje danas u 18 sati u Narodnoj knjižnici i čitaonici Tisno, dok će završna izložba radova biti održana 7. kolovoza u atriju palače Katunarić.

Fotoradionica “Svijet u bojama” (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Betina se večeras posvećuje najmlađim Betinjanima i njihovim gostima. Naime, u sklopu ljetnog programa u organizaciji Turističke zajednice Betina, večeras je na rasporedu Crtićmanija. Djeca će imati prilike gledati Legends of Oz: Dorothy’s return ispred Muzeja betinske drvene brodogradnje s početkom u 21 sat.

Murter večeras ‘seli’ na predivnu lokaciju kod crkve sv. Roka. Koncert će održati Komorni ansambl “Echo” s početkom u 21 sat.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here