Kasiopeja Open Air – David Antonio Perina

0
1832
David Antonio Perina (YouTube - snimka zaslona)

Večeras je u Uskoj ulici u Tisnom na rasporedu još jedan Kasiopeja Open Air – pred Tišnjansku publiku dolazi David Antonio Perina.

SPONZORIRANI ČLANAK

Mladi Tišnjanin već je dobro poznat publici na otoku Murteru, ali i šire čime više nije nikako novo ime na glazbenoj sceni. Perina se već pojavljuje na ljetnim pozornicama i terasama Šibensko-kninske županije, a više puta smo ga imali prilike čuti i na našem otoku. Talentiran dečko prodornih plavih očiju, sa stavom ali i glasom večeras će šarmirati posjetitelje Kasiopeje u Tisnom. Pred publiku donosi besprijekorne, emotivne interpretacije pop-rock klasika i hitova. Početak glazbene večeri u Uskoj ulici je u 22 sata.

David Antonio Perina završio je gimnaziju i srednju glazbenu školu sa saksofonom kao glavnim instrumentom, a svira još i trubu, gitaru i klavir. Studira filmsko, televizijsko i multimedijsko oblikovanje na VERN-u u Zagrebu, a glazba… To je ono što ga najjednostavnije rečeno čini sretnim, kako sam kaže.

Stoga, večeras nikako ne propustite svratiti u Kasiopeju kako bi ste i vi bili sretni ove tople ljetne večeri. A do tad uživajte u pjesmi Davida Antonia Perine. ‘Divan svijet’ u nastavku:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here