NAJAVA Kuda poći večeras?

0
2135
Murter, ilustracija (Foto: TZ Murter-Kornati)

Petak obično donosi pregršt zanimljivih kulturno-zabavnih ljetnih manifestacija. Ni ovaj, 28. srpanj nije izuzetak. Večeras uistinu možete birati gdje poći. Donosimo raspored za Pirovac, Tisno, Jezera, Betinu i Murter.

U Pirovcu je večeras na rasporedu posljednji dan Pirovac blues festivala. Festival je podsjetimo započeo 26. srpnja, a večeras su na pirovačkoj Rudini gosti 44 Blues i In Roots. Početak koncerta je u 21 sat.

U Tisnom su večeras na rasporedu dvije manifestacije, na dvije lokacije. U organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice Tisno, u atriju palače Katunarić na rasporedu je predstava kazališta Smješko pod nazivom “Kakva mati takva kći”. Početak predstave je u 21 sat.


U organizaciji Turističke zajednice Tisno i ovog petka održat će se Tisno Happy Street, a publika će moći uživati u koncertu grupe Full gas. Glazbena večer u Tisnom, točnije na tišnjanskoj Rudini počinje u 21.30 sati.


I Jezerani će večeras guštati u glazbi, ali glazbi dalmatinskog izričaja. I ovog petka, naime, u organizaciji Turističke zajednice Jezera na rasporedu je ljetna manifestacija Petkom po jezerski. Večeras će publiku zabavljati klapa Jacera na Trgu Jezerana s početkom u 21.30 sati.

Jezera, Petak po jezerski, ilustracija (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Betina se večeras posvećuje najmlađima. Naime, u Muzeju betinske drvene brodogradnje održat će se radionica pod nazivom “More je živo” u organizaciji Muzeja i Udruge Argonauta. Radionica počinje u 20 sati.

More je živo, Udruga Argonauta (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Murter će večeras ugostiti Slovence. Na rasporedu je Slovenska večer s početkom u 21 sat. U sklopu Slovenske večeri održat će se i Sajam slovenskih vina, stoga ne bi bilo na odmet barem prošetati po Staroj rivi u Murteru.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here