NAJAVA Pirovac, Betina i Murter za večeras pripremaju kulturno-zabavno-sportske manifestacije

0
2692
Noćni život Betina, ilustracija (Foto: Rudinapress)

Nastavlja se program kulturno-zabavnih manifestacija na našem području. Donosimo program za utorak, 25. srpanj u Pirovcu, Betini i Murteru.

Centar Pirovca večeras s početkom u 21 sat ispunit će melodije klape Mirakul. Posjetitelji će moći uživati u divnim pjesmama spomenute klape osnovane 2004. godine. Klapu su formirali ljubitelji tradicionalne dalmatinske pjesme koju i danas najčešće izvode uz pratnju gitare, mandolina, ali i na “a capella” način koji odlikuje specifični i prepoznatljivi timbar. Na njihovom albumu “Pivajući kamenu i drači” koji je Croatia Records objavila 2007. nalaze se najpoznatije klapske i dalmatinske pjesme, poput “Da te mogu pismom zvati”, “Vilo moja”, “Oči boje lavande” i druge.

Klapa Mirakul (Foto: FB)

Osim glazbene večeri u Pirovcu, nastavlja se i turnir na male branke. U organizaciji malonogometnog kluba iz Pirovca Turnir na male branke 2017. i večeras će se održati na “zogu” u Pirovcu, a u nastavku pogledajte raspored, na rasporedu su grupe C i D.

GRUPA C

1.TORCIDA RAŽINE – DOMINE 19 sati
2.DC DUBRAVICA – ALL IN 19.30 sati
3.TORCIDA RAŽINE – DC DUBRAVICA 20.30 sati
4.DOMINE – ALL IN 21 sat
5.TORCIDA RAŽINE – ALL IN 22.30 sati
6.DC DUBRAVICA – DOMINE 23 sata

GRUPA D

1.ČUVENA ROLA – GALEB 20 sati
2.ČUVENA ROLA – CAGEBALL RAŽINE 21.30 sati
3.GALEB – CAGEBALL RAŽINE 22 sata

Betina, Betinjani i njihovi gosti večeras će moći uživati u kulturnoj manifestaciji u organizaciji Turističke zajednice Betina. Naime, večeras su na rasporedu Ljetne večeri ispred Muzeja betinske drvene brodogradnje. S početkom u 21 sat bit će održana Jazz večer – jazz koncert. Šporkestar će zabaviti publiku svojim jazz repertoarom.

Šporkestar (Foto: Facebook)

Murter će večeras s početkom u 19 sati otvoriti Sajam tradicionalnih proizvoda. Trajat će dva dana, točnije do 27. srpnja, a bit će smješten na Staroj rivi. U skladu tematikom sajma, na istom mjestu večeras će glazbenu promenadu održati klapa Ultima s početkom u 21 sat, u organizaciji Turističke zajednice Murter-Kornati.

Sajam tradicionalnih proizvoda “Murter-Kornati” (Foto: Turistička zajednica Općine Murter – Kornati)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here