Paralelni party u Beach baru Loca Villa – stiže Dharma Collective iz Liverpoola

0
3264
Plakat što su ga Britanci napravili za tamošnje tržište

Usporedo sa zabavom u The Garden Resortu, Hostinu ili po domaći u Rastovcu, Britanci je zajedno s ovdašnjim ugostiteljima organiziraju i u samom Tisnom.

PROMOTIVNI ČLANAK

Paralelni festival događa se u tišnjanskoj Vili, u Beach baru Loca Villa na prijelazu Sunce Beat i Soundwavea  festivala, od 26. srpnja do 1. kolovoza. Pod nazivom Warm Up sessions niz partija za zagrijavanje organizira skupina DJ-eva iz Liverpoola koja sebe naziva Dharma Collective.
– Dvojica od njih, Kole Akeju i James Sims, prošle su godine bili na festivalima u The Garden Resortu, a više su puta su navratili u naš beach bar i nekako spontano su se našli za mix pultom i krenuli, onako za sebe i svoje prijatelje, puštati glazbu.  Tijekom tih druženja dogovorili smo da će sa svojim prijateljima, ništa slabijim glazbenim znalcima, ovog ljeta u Villi Loci prirediti nekakav event. Lista DJ-eva koji su htjeli nastupiti i evenata koje smo htjeli napraviti nakon svakog razgovora je rasla. Tako smo na koncu došli do ovog što sada najavljujemo, a radi se o pravom malom festivalu – kaže Josip Barić, voditelj Beach bara Loca Villa.

Dharma Collective najavljuje da će u Vilu preseliti zabavu iz britanskih klubova. Ovdje će se slušati najbolje od afrobeata preko disca, housea, funka i hip hopa do soula… Sve ono što se sluša i uz što se chilla i zabavlja u Liverpoolu i Londonu,(POVEZNICA). Party traje tjedan dana, od 26. srpnja do 1. kolovoza, svaki dan od 13 sati pa do kraja. Unatoč svemu navedenom, ulaz je besplatan! K tome, cijene u beach baru ostaju iste, prilagođene domaćim gostima za koje je Loca Villa 2011. godine i otvorena. Prekrasan ambijent jedne od najljepših ovdašnjih plaža, tišnjanska Vila s pripadajućim plažnim lokalom, pravo je mjesto za zabavu sljedećih tjedan dana, od 26. srpnja do 1. kolovoza svakog dana s početkom od 13 sati. Dođite se kupati u Vilu!

PROMOTIVNI ČLANAK

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here