Gdje večeras? Koncerti u Pirovcu, Jezerima i Murteru, dječja večer u Betini

0
3461

Nedjelja na našem području vrvi kulturno-zabavnim programom. Ljetne manifestacije ne staju, stoga večeras mještani i turisti mogu uživati na više lokacija. Donosimo program za Pirovac, Jezera, Betinu i Murter.

Koncert Puhačkog orkestra Pirovac na rasporedu je večeras s početkom u 21 sat na terasi restorana Malo misto. Domaći i njihovi gosti zabavljat će se večeras u pomno pripremljenom koncertu Pirovčana koji su nedavno proslavili svoj 60. rođendan.

Svečani koncert Puhačkog orkestra, arhivska fotografija (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Ove nedjelje u Jezerima će se održati šesta po redu regata tradicijskih drvenih brodova pogonjenih latinskim jedrom – Lantina. Regata starta u 15 sati, a u 20 sati slijedi proglašenje pobjednika i dodjela nagrada. Cijelu ovu zanimljivu manifestaciju zaokružit će koncert popularnog Giuliana na Trgu Jezerana koji počinje u 21 sat. Danas, također na Trgu Jezerana počinje i dvodnevni Sajam domaćih eko proizvoda.

Betina se pak večeras posvećuje najmlađima. Naime, u organizaciji Turističke zajednice Betina na Trgu na moru je na rasporedu dječja predstava Grga Čvarak. Počinje u 20.30 sati. Grga Čvarak, dobro je poznati dječak koji je u isto vrijeme i sasvim običan i neobičan dječak iz Zelengaja. Brojne su generacije upoznate s dječakom koji sve radi naopačke te unatoč tome što je ponekad zločest, pokazuje i svoje dobre strane, stoga vjerujemo kako će večeras osim djece kojima je posvećena ova večer, uživati i oni malo stariji.

Murter večeras ima koncerte u centru i na plaži Čigrađa. Murterine i njihove goste u središtu mjesta će zabavljati klapa Ultima. Koncert na Trgu Rudina počinje u 21 sat. Na Čigrađi se odvija Čigrađa Blues-Rock Fest 2017. Ispred beach bara Lantana s početkom u 23 sata nastupa Picksiebner. Zagrebački bend za sebe kaže da izvodi mješavinu bluegrassa, rocka, folka i šansone.  Djeluju 11 godina, CR im je izdao tri albuma i snimili su deset glazbenih video spotova. Kroz autorsku glazbu ocrtavaju svoje stavove, bore se protiv društvene nepravde, za zaštitu prirode te prava životinja, posebno za pse beskućnike.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here