“Šareni morski svijet” Andree Mintaković – tišnjanski atrij pun koloristike

0
1695
Foto: Rudinapress

Druga samostalna izložba Andree Mintaković sinoć je zašarenila i oživjela prostor atrija palače Katunarić u Tisnom.

Izložba puna koloristike i šarenila pod nazivom “Šareni morski svijet” otvorena je svečano u nedjelju, 16. srpnja, a posjetitelji će je moći pogledati do 15. kolovoza, svakim radnim danom (osim nedjelje) od 21 do 23 sata.

Andrea Mintaković sinoć je pred posjetitelje svoje druge samostalne izložbe pod nazivom “Šareni morski svijet” donijela upravo ono što i sam naziv izložbe govori – pravi morski svijet. Veseli, šareni i razigrani atrij sinoć je zagrijao srca posjetitelja.

Foto: Rudinapress

Ribe, školjke, morske zvijezde i sva ostala “morska čuda” Andrea je prikazala u svom stilu. Njezino stvaralaštvo, kako najbliži o njoj govore – “Ona iz ničega napravi nešto”, uistinu očarava.

Foto: Rudinapress

Zanimljivo je svakako se osvrnuti na koju godinu iza nas, kada je autorica sinoćnje izložbe, sebe i svoje viđenje svijeta oko sebe otkrila upravo na kreativnim radionicama u tišnjanskoj Knjižnici, kasnije postavši volonter, ali i vrijedna suradnica iste. Stoga su njezini radovi u suradnji s Knjižnicom i Općinom Tisno kasnije i zasluženo bili izloženi i u Slovačkoj, Češkoj, ali i dalekoj Finskoj.

– Divan je osjećaj kada vidite toliko pozitivnih reakcija i komentara posjetitelja izložbe na kompletne moje radove. Uistinu sam presretna i zahvaljujem se od srca svima koji mi pružaju tako veliku podršku – kaže nam Mintaković.

Foto: Rudinapress

Pogledajte kako izgleda stvaralaštvo Andree Mintaković u fotogaleriji: 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here