NAJAVA Večeras od Pirovca do Murtera brojna događanja

0
1778
Murter, ilustracija (Foto: Igor Turčinov)

Ove nedjelje, 16. srpnja organizatori kulturno-ljetnih manifestacija na otoku Murteru i u Općini Pirovac najavljuju bogate programe u svim mjestima. Donosimo pregled događanja u večernjim satima:

Pirovac i Turistička zajednica Pirovac za večeras su pripremili bogat program za najmlađe mještane i njihove goste. Naime, večeras, s početkom u 20 sati u centru mjesta na rasporedu je predstava za djecu kao i radionica za iste pod nazivom “Ljeto za pet uz šareni svijet”.

U atriju palače Katunarić u Tisnom večeras, s početkom u 21 sat, u organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice Tisno bit će otvorena druga samostalna izložba Andree Mintaković pod nazivom “Šareni morski svijet”.

Jezerani će pak od 21.30 sati uživati uz pismu jer je na rasporedu ljetna manifestacija u organizaciji tamošnje Turističke zajednice – Glazbena promenada Obalom sv. Ivana u Jezerima.

Betinu, Betinjane i njihove goste na Trgu na moru večeras očekuje prava fešta. Publiku će na velikoj pozornici veselim ritmovima zabavljati Top Show Band Cabaret. Organizatori, točnije Turistička zajednica Betina garantira odličan štimung s početkom u 21 sat.

U Murteru će dobar ritam na Rudini držati Ansambl Dalmatino & Darko s početkom u 21 sat.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here