NAJAVA Druga samostalna izložba Andree Mintaković

0
2163

Druga samostalna izložba Andree Mintaković na rasporedu je večeras, 16. srpnja s početkom u 21 sat u atriju palače Katunarić u Tisnom.

Spomenutu izložbu postavit će sama autorica uz pomoć ravnateljice Narodne knjižnice i čitaonice Tisno, Silvije Ćurić, a organizator iste jest upravo Narodna knjižnica i čitaonica Tisno. Izložba radova Andree Mintaković pod nazivom “Šareni morski svijet” ljetna je manifestacija koja će biti otvorena večeras u sklopu događanja i programa Kulturnog ljeta u knjižnici.

Mintaković večeras pred posjetitelje donosi pravi morski svijet, i to ne bilo kakav, već pun šarenila i koloristike. Autorica ima osjećaj za more, a probat će ga prenijeti i na posjetitelje kako bi svi zajedno bili oplemenjeni u jednu zajedničku životnu harmoniju. Večeras je fokus stavljen na one koji žive u moru, čime će autorica iznenaditi javnost svojim talentom.

Kako izgleda stvaralaštvo Andree Mintaković najbolje je da pogledate i provjerite sami, večeras, 16. srpnja s počekom u 21 sat u atriju palače Katunarić, ili najkasnije do 15. kolovoza do kada će izložba biti postavljena.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here