NAJAVA U Murteru špica, u Jezerima Vasko Lipovac, u Tisnom lovačka gastro večer, a u Pirovcu koncert

0
2014

Subota na otoku Murteru i u Pirovcu donosi pregršt zanimljivih kulturno-zabavnih manifestacija. Pogledajte što vas očekuje u večernjim satima:

U Pirovcu, u organizaciji tamošnje turističke zajednice večeras je na rasporedu koncert Nere Gojanović, mezzosopranistice i tenora Vladimira Garića. Koncert će započeti u 21 sat u centru mjesta.

Nera Gojanović (Foto: Facebook)

U organizaciji Turističke zajednice Tisno večeras će na tišnjanskoj Rudini biti održana Lovačka gastro večer.  Lovačko će društvo Kamenjarka iz Tisnog za sve posjetitelje pripremati tradicionalni lovački gulaš, dok će se za zabavne, glazbene minute pobrinuti klapa Solaris. Početak je u 21 sat.

Kuhar i veslač Joško Reškov, arhivska fotografija s prošlogodišnje Lovačke večere (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Izložba odabranih radova Vaska Lipovca, kao najveća kulturne manifestacija godine bit će upriličeno večeras s početkom u 21 sat u Kulturno pastoralnom centru Baganelovica u Jezerima. Izložbu organizira Općina Tisno, Narodna knjižnica i čitaonica Tisno, a u suradnji s Ateljeom Vasko Lipovac. Bit će otvorena sve do 15. kolovoza.

U Murteru je na rasporedu drugi ovogodišnji Murter Music Street, a murterska Butina večeras će biti centar zabave – nastupa Aurora band. Početak je u 22 sata.

Murterska špica, arhivska fotografija (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here