David Antonio Perina u dva dana održao dva koncerta u Tisnom

0
2784
David Antonio Perina (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Devetnaestogodišnji Tišnjanin David Antonio Perina u srijedu, 12. srpnja, kao i u četvrtak, 13. srpnja održao je samostalne koncerte u Tisnom. Raznježio je prisutne svojim ugodnim glasom i emotivnim nastupom na dvije lokacije.

U organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice Tisno  David Antonio Perina u srijedu, 12. srpnja je održao svoj drugi samostalni koncert u atriju palače Katunarić. Besprijekornim, ali vrlo emotivnim interpretacijama pop-rock klasika i hitova svojom gitarom i vokalom je  izazvao veliko zanimanje publike. Stoga uopće ne čudi molba publike da se koncert ponovi i u kolovozu.

David Antonio Perina u atriju palače Katunarić u srijedu (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Za one koji nisu bili u mogućnosti popratiti Perinu u atriju, Turistička zajednica Tisno u suradnji s Caffe barom Kasiopeja organizirala je Davidov koncert odmah u četvrtak, 13. srpnja.

David Antonio Perina (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Inače, David Antonio Perina završio je gimnaziju i srednju glazbenu školu sa saksofonom kao glavnim instrumentom, a svira još i trubu, gitaru i klavir. Studira filmsko, televizijsko i multimedijsko oblikovanje na VERN-u u Zagrebu.

Kao što je sam Perina rekao: „Glazba je definitivno nešto što me najjednostavnije rečeno čini sretnim, pogotovo kad je u pitanju sviranje i stvaranje. Predivan je osjećaj stvoriti nešto što je jedinstveno i vaše. Glazba će mi uvijek biti na prvom mjestu.“

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here