Teški osjećaji otvaraju manifestaciju ‘Ljetuj na Martinskoj’

0
1827

Šibensku ljetnu manifestaciju koja će trajati do 1. rujna, sutra, (subota) 8. srpnja otvara sve popularniji tišnjanski bend Teški osjećaji.

Tako sutrašnjim koncertom tišnjanskog benda započinje dvomjesečna sezona koncerata, zabave i kupanja na Martinskoj, nekoć najpopularnijem šibenskom kupalištu. U moru bendova na našem području, ali i šire, upravo su ‘osjećajci’ iz Tisnog dobili čast otvoriti spomenuto ljetno događanje.

– Čast nam je i godi nam takav odabir, da upravo mi možemo otvoriti jedno takvo ljetno događanje, čime je i potvrđeno da nas ljudi sve ozbiljnije shvaćaju i cijene kao jedan autorski bend. Cijene nas i naš rad, a to znači da idemo u dobrom pravcu i naravno daje nam svježu energiju i polet za dalje – kaže nam frontmen Teških osjećaja, Željko Marača.

Željko Marača (Foto: Rudinapress/S. Henjak)
Teški osjećaji, arhivska fotografija (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

‘Ljetuj na Martinskoj’ službeno započinje sutra u 21 sat, a osiguran je i brod koji polazi sa šibenske rive kod topova. Kako doznajemo brodovi će samo sutra voziti bez plovidbenog reda, dok će sve druge dane voziti u 10, 13, 16, 18 i 20 sati. Noćna vožnja će biti samo kad su koncerti ili druga događanja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here