Murter postaje plesna zona – Mali koncerti petkom i veliki Murter Music Street subotom

0
3908
Atmosfera Murter Music Streeta (Foto: Igor Turčinov)

Započinje još jedno rasplesano vruće ljeto s Murter Music Streetom – u subotu na Butini nastupa vrsni cover band Bagatin iz Šibenika.  

I ovo će ljeto glavna murterska ulica Butina svake subote od 22 sata biti zatvorena za promet. Ulica omeđena terasama kafića do dugo u noć postaje ne pješačka, nego plesna zona. Ne preostaje vam ništa drugo nego da pokrenete noge u ritmu Bagatin benda  i njihovih izvedbi stranih i domaćih domaćih pop-rock hitova.

Na Murter Music Streetu se misli i na one koji tvrde da ne znaju ili ne vole plesati. Za njih je predviđeno da uživaju u glazbi ispijajući rashlađena pića na terasama ovdašnjih kafića i restorana,  Leopolda, Torkula, Krešimira ili Keze. Muzičari će učiniti sve da cijelu ulicu podignu na noge.  

Ovo je prva od od devet predviđenih Murter Music Street svirki za ovo ljeto, a da sve ne započne prenaglo, kao uvod u već razvikane plesne svirke na Butini Turistička zajednica je tiho osmilila još jednu manifestaciju, nazvanu Mali koncerti petkom. Premijera je večeras od 22.00 sati na Trgu Rudina, između B059 i Corretto bar-a, gdje će nastupiti Shana & Kova Acoustic duo. 

Evo i plakata prvog od Malih koncerata petkom i plakata Murter Music Streeta na kojem možete pronaći raspored svirki za cijelo ljeto:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here