OKO OTOKA Splićanin Krstulović Opara pobjednik je utrke Tisno Trail 2017

1
7573
Start utrke (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Splićanin Daniel Krstulović Opara pobjednik je Rute ‘Oko otoka’ utrke Tisno Trail 2017 koja se kao 6. kolo Dalmatinske Trail Lige održava danas na otoku Murteru.

Ruta ‘Oko otoka’ duga je 21,5 kilometara s usponom od 350 metara, a Krstulović Opara savladao ju je za 1 sat, 42 minute i 35 sekundi. – Bilo je prekrasno. Staza je raznolika, tako da smo trčali i uz obalu sređenim putovima, stazama probijenim kroz krš, bilo je dosta uzbrdica i nizbrdica, dosta tehnički zahtjevnih dionica… bilo je svega, baš za svakog ponešto. Uistinu je gušt na ovakav lijep ljetni dan otrčati takvu dionicu i baciti se poslije u more – rekao nam je po dolasku na cilj Krstulović Opara.

Daniel Krstulović Opara stiže na cilj (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Drugi je također Splićanin Duje Čalušić s vremenom 1,43,11, a treći je gost iz Slovenije Jure Oblak koji je ‘Oko otoka’ otrčao za 1,45,25. Rutu ‘Oko mista’, dugu 8,7 kilometara s usponom od 150 metara, prvi su otrčali Tomislav Barišić, Šime Grdović i Jure Žilić.

Jedan par, Filip Sinovčić i Aurora Livačić, bilo je iznimno neobično vidjeti. Oni su, naime, trčali s jednomjesečnim sinčićem Ivanom na leđima. Filip ga je nosio na startu, a Aurora kad su stigli na cilj. Filip je stigao 44. a Aurora 45. Rute ‘Oko mista’, dok Ivanu suci nisu zabilježili redosljed ni vrijeme dolaska na cilj.

Evo i prve fotogalerije:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here