Nove majice za jubilej KUD-a Hartić

0
3321
Tonči Crvelin, Tonči Radić i Frane Frkić s novom majicom KUD-a Hartić (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Puhački orkestar KUD-a Hartić će u subotu na 22. Smotri puhačkih orkestara srednje i sjeverne Dalmacije premijerno nastupiti u novim sponzorskim majicama koje je osigurao Hotel Tisno.

Najstarije kulturno umjetničko društvo na otoku Murteru kroz cijelu 2017. godinu slavi i obilježava svoj 90. rođendan. Ovu obljetnicu, značajnu kako za KUD tako i za cijelo Tisno, prepoznali su i brojni donatori i sponzori kojima su članovi društva veoma zahvalni, jer kako kažu njima je svaka kuna dobrodošla i od velikog im je značaja. Baš u godini jubileja Hartića redovitim donatorima priključio se i Hotel Tisno.

– Na inicijativu gospodina Tončija Radić, Hotela Tisno, koji nas je prepoznao i sam izrazio želju za sponzorstvom našeg KUD-a, prvi puta u ovih 90 godina potpisujemo pravi sponzorski ugovor – kaže nam Toni Crvelin, dopredsjednik KUD-a Hartić.

Tonči Radić u sponzorskoj majici (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Radićeva želja koju provodi u djelo jest ta da s KUD-om Hartić potpiše ugovor o sufinanciranju na deset godina kako bi obilježili i 100. njihov rođendan. Za sad se radi o donaciji šezdeset majica koje na sebi imaju logo Hartića i logo Hotela Tisno.

– Krenuli smo s majicama, jubilarnim majicama koje su tek rođendanski poklon Hotela Tisno KUD-u Hartić. No, planiramo sudjelovati u kulturnom i javnom životu Tisnog dugoročno, kroz sustavne i osmišljene projekte. Kako je KUD Hartić jedan od najznačajnijih kulturnih brendova Tisnog, upravo izrađujemo sponzorski ugovor kojim ćemo osigurati aktivnosti orkestra kroz duže razdoblje. Radi se o ugovoru na 5 + 5 godina te se nadamo kao sponzori dočekati i sudjelovati u obilježavanju 100. obljetnice – kaže Radić.

U KUD-u Hartić više su nego zadovoljni ovakvim pristupom Hotela Tisno, te se nadaju da će i ostali sponzori ubuduće nastojati svoju ne malu pomoć društvu osmišljavati sustavnije i dugoročnije.

Sponzorska majica

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here