Jezerki Marti Leković zlato i srebro na Grand prix mitingu u Sisku

0
1963
Marta Leković (Foto: Facebook)

Proteklog vikenda, točnije 27. svibnja u Sisku je održan Grand prix miting Hrvatskoga plivačkog saveza – “Sisak 2017”. Na mitingu u Sisku sudjelovalo je 222 plivača i plivačica iz 23 kluba iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske. Među inima sudjelovala je i Marta Leković iz Jezera doplivavši do tri odličja.

Jezerka, Marta Leković članica Plivačkog kluba Šibenik osvojila je tri odličja. Zlatom se okitila u disciplini na 50 metara leđno, dok je dvije srebrne medalje osvojila plivajući na 100 i 200 metara leđno.

Plivački Grand prix miting Hrvatskog plivačkog saveza inače okuplja najbolje što hrvatsko plivanje ima po dobnim kategorijama, što, vrijedno je spomena, Jezerku svrstava u sam vrh među plivačima.

Osim odličja i dobro isplivanih vremena, važno je kazati kako se Marta nakon dugog perioda s problemima desnog ramena, točnije 13 mjeseci, vratila normalnom obimu treninga. Bio je to preduvjet za nastavak njene plivačke karijere. Ozljeda je napokon sanirana zahvaljujući fizioterapeutima, te je pred Martom sada dva mjeseca napornih treninga do vrhunca sezone kada nastupa na Prvenstvu Hrvatske početkom kolovoza.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here