Policijsko izvješće o nesreći na mostu

0
2707
Očevid (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

  Policijska uprava Šibensko-kninska jutros je u svom priopćenju izvijestila o prometnoj nesreći koja se  u subotu ujutro dogodila kod Tišnjanskog mosta.

Policijsko izvješće prenosimo u cijelosti i bez intervencija:    U prometnoj nesreći od 27. svibnja oko 6,20 sati u Tisnom 36-godišnji vozač mopeda je zadobio teške i po život opasne ozlijede, zbog čega je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Do prometne nesreće je došlo kade se 36-godišnji vozač pri upravljao mopedom Yamaha, šibenskih registracijskih oznaka, nakon izlaska iz lijevog nepreglednog zavoja nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već upravljačem mopeda skreće udesno, nakon čega  kotačima mopeda i podvozjem udara u rubni dio uzdignutog betonskog nogostupa. Uslijed toga gubi nadzor nad upravljačem mopeda i pada, kojom prilikom glavom udara u ogradni ukrasni kameni stupić na uzdignutom betonskom nogostupu, dok moped također pada na tlo i u klizanju se vraća na kolnik ulice i zaustavlja se.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozača slijedi Obvezni prekršajni nalog, zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here