Četvrt stoljeća tradicije – TC ‘Neta’ ili sve što vam treba da počne ljeto

0
3539
Patricija Stankov i TC 'Neta' (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Turistička sezona može početi – otvoren je Trgovački centar ‘Neta’. Tekstil, obuća, širok asortiman proizvoda za plažu, originalni suveniri i svi drugi artikli potrebni za ugodan odmor ponovno su u ponudi na Velikoj Rudini u središtu Tisnog.

SPONZORIRANI ČLANAK

Najstariji tišnjanski trgovački obrt je 1. svibnja otvorila najmlađa tišnjanska trgovkinja – 19-godišnja Patricija Stankov. Ona nastavlja obiteljsku tradiciju dugu 24 godine. Tišnjanima i njihovim gostima osigurava široku ponudu ženske i muške odjeće i obuće, sve artikale za plažu i ribolov, autohtone suvenire, dječje igračke… – Cilj je pružiti što bolju uslugu kupcu i to kroz proizvode što veće kvalitete i što šireg raspona cijena – otkriva Patricija.

TC ‘Neta’ (Foto: Rudinapress)

Tako se na policama ‘Nete’ nalazi širok asortiman proizvoda za ljeto po vrlo dostupnim cijena, ali i brendirana roba. Ono što izdvaja ovu trgovinu od mora naoko sličnih, su domaći proizvodi. Među njima se može pronaći čitava ljetna modna linija Krojačkog obrta ‘Marica’, kupači kosimi ‘Pletix’, suveniri Umjetničke zadruge ‘Darus’ i mnogi drugi artikli proizvedeni u domaćim obrtima u malim serijama, poput domaćih rakija, vina, sapuna, proizvoda od aromatičnog bilja…

TC ‘Neta’ (Foto: Rudinapress)

–  Na police se svakodnevno stižu novi artikli, među kojima se uvijek nađe pokoje iznenađenje zbog kojeg će kupci rado navraćati i prijateljima preporučiti ovu trgovinu – kaže Patricija.

Radno vrijeme TC ‘Neta’ do 26. svibnja je dvokratno, od ponedjeljka do subote od 8 do 12 sati, te od 16 do 20 sati. Od 26. svibnja otvoreno je cijeli dan, od 8 do 22 sata, svih sedam dana u tjednu.

SPONZORIRANI ČLANAK

Evo i fotogalerije iz ‘Nete’:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here