Pirovčani, svakako dođite na edukativnu radionicu i saznajte sve o projektu “Like Home”

0
1697
Pirovac iz zraka (Foto: Općina Pirovac)

Ako iznajmljujete apartmane ovo je najava za vas. Naime, u Pirovcu će sutra, 24. svibnja (srijeda) biti održana edukativna radionica na kojoj možete doznati sve o projektu oznake kvalitete obiteljskog smještaja “Like Home”. Na radionici ovakvog tipa možete naučiti kako najbolje istaknuti vaš apartman u moru sličnih proizvoda.

Projekt “Like Home” pokrenula je Turistička zajednica Šibensko-kninske županije zajedno s lokalnim turističkim zajednicama. Riječ je naime, o skupu mjera i standarda kojima se nastoji povezati nositelje obiteljskog smještaja s ciljem podizanja kvalitete i konkurentnosti apartmana, soba i kuća za odmor. To je i način da Turističke zajednice nagrade vlasnike obiteljskog smještaja koji drže do kvalitete, ali i potaknu druge da poprave stanje u svojim smještajnim objektima.

Na radionici će Turistička zajednica Šibensko-kninske županije predstaviti do sada ostvarene aktivnosti u projektu “Like Home” te plan novih aktivnosti, a predavanje će održati Ivana Lušić. Neda Livljanić upoznat će pak iznajmljivače obiteljskog smještaja sa zakonskim novostima za pružatelje usluga tog tipa smještaja, dok će Nedo Pinezić predstaviti podbrendove i primjere dobre prakse.

Također, iznajmljivači će biti upoznati sa značajem kvalitetne fotografije u plasmanu na tržište te će pogledati primjere dobrih fotografija domaćinstava s “Like Home” oznakom kvalitete, a naučit će i o važnosti isticanja oznake kvalitete na svim promotivno-prodajnim medijima.

“Like Home” edukativna radionica održat će se sutra, s početkom u 16 sati u multimedijalnoj kino dvorani u Pirovcu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here