Izvrsni rezultati tišnjanskih Dupina, zlato i srebro ponovno oko vrata

0
2014
Tišnjanski Dupini (Foto: Dražen Babić)

Proteklog vikenda, točnije u subotu, 20. svibnja održana je 4. regata za kup Dalmacije u Makarskoj. Na spomenutoj regati nastupili su i veslači Veslačkog kluba Dupin iz Tisnog.

Šest Dupina raspoređeno u pet posada i ovog je puta ostvarilo izvrsne rezultate. U Tisno su se vratili s osvojenih tri zlatne, i jednom srebrnom medaljom, a ništa slabije zapaženo nije ostalo peto mjesto Dominika Obratova.

Rezultate su ostvarili: Marijeta Jelovčić, samac juniorke B – drugo mjesto, Mislav Babić, samac juniori – prvo mjesto, Bruno Marača, samac kadeti B – prvo mjesto, Dominik Obratov, samac kadeti B – peto mjesto te Luka Papeša i Filip Španja, dvojac na pariće kadeti B, prvo mjesto. 

Osim dobrih rezultata veslača iz Tisnog, vrijedno je kazati kako je član Veslačkog kluba Dupin, junior Frane Gabre nastupio proteklog vikenda na europskom juniorskom prvenstvu u njemačkom Krefeldu.

– Frane je veslao u kombiniranom četvercu na pariće s veslačima Mladosti, Trešnjevke i Glagoljaša. U kvalifikacijskim utrkama bili su vrlo blizu polufinala, ali su se na kraju morali zadovoljiti veslanjem u C finalu. Volio bih naglasiti da je ovo bio prvi reprezentativni nastup za Franu, ali i za naš klub na koji smo vrlo ponosni – kaže nam trener Dupina, Dražen Babić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here