Sinčić u Tisnom: ‘Na lokalnim izborima ćemo ponoviti uspjeh parlamentarnih’

0
9209
Lovre Crvelin, Ivan Vilibor Sinčić i Ivan Stegić na Krešinom portu (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Saborski zastupnik i predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić posjetio je danas Tisno odakle je najavio početak kampanje i uspjeh na izborima 21. svibnja.

– Tu smo da damo potporu našim kolegama koji se na listama Živog zida natječu za županijsku skupštinu, gradska i općinska vijeća, te kandidatu za župana Lovri Crvelinu i ostalima koji se ovdje natječu za izvršne funkcije. Ovo nam je jedna od najjačih županija. Živi zid ovdje ima izvrsne kandidate, jednu dobru ekipu s velikom potporom u biračkom tijelu, što se već pokazalo i na parlamentarnim izborima. Vjerujem u uspjeh – poručio je Ivan Vilibor Sinčić s Krešinog porta.

Ivan Vilibor Sinčić (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Živi zid se na ovim izborima natječe za skupštine i vijeća ukupno 88 jedinica lokalne samouprave te je kandidirao i 40 svojih ljudi za mjesta župana, gradonačelnika i načelnika. Sam Sinčić se natječe za mjesto gradonačelnika Karlovca.

– Mi smo slobodni ljudi, nas ne guraju nikakvi lobiji, nemamo iznad sebe nikakvu višu instancu. Nama je stvarno cilj okupiti najbolje i iskoristiti ih za napredak lokalnih zajednica – rekao je Sinčić koji vjeruje da će Živi zid na lokalnim izborima barem ponoviti uspjeh s parlamentarnih.

‘Samo tako naprijed’ – Sinčiću su prilazili građani i davali mu potporu (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Sa Sinčićem je u Tisnom bio glavni tajnik Živog zida Tihomir Lukanić, te Lovre Crvelin i Ivan Stegić kao domaćini. Crvelin je kandidat Živog zida za Šibensko-kninskog župana, te nositelj i prvi na listama za Županijsku skupštinu i Općinsko vijeće Tisnog.

– Za dva tjedna građani će imati priliku reći ono što uistinu misle o dvije političke stranke koje su se do sada izmjenjivale na vlasti. Tijekom kampanje mi ćemo ih samo podsjećati na to. Politika nije biznis, nego rad za opće dobro – rekao je Crvelin.

Lignja ili prč? Lovre Crvelin, Tihomir Lukanić, Ivan Stegić i Ivan Vilibor Sinčić na Krešinom portu (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here