Tim HNS-a i SDP-a za Općinu Pirovac: ‘Mladi, obrazovani, puni energije i ideja’

0
6552
Tim HNS-a i SDP-a za Pirovac (Promotivna fotografija)

Na izborima 21. svibnja Ivan Gulam i Ante Čubrić ponovno su kandidati su za načelnika i zamjenika načelnika Općine Pirovac. Ujedno predvode i listu koalicije HNS-SDP za Općinsko vijeće.

– Ponosan sam na listu i ljude koje ćemo ponuditi na izbor mještanima. Ovo je sa prosječnom starosti od 33 godine i najmlađa pirovačka lista za općinsko vijeće na ovim izborima, a time ostajemo vjerni našoj filozofiji od prije četiri godine da mladi žele i mogu napraviti pozitivnu promjenu. Također, imamo čak pet žena od kojih se dvije nalaze na visokim mjestima sa izglednim prolazom u općinsko vijeće, a od nas jedanaest čak je i osam fakultetskih diploma. Mladi, obrazovani, puni energije i ideja su ljudi za koje vjerujem da trebaju nastaviti raditi dalje za Pirovac, Kašić i Putičanje. Ne ne sumnjam da će lista biti pobjednička čime će se osigurati nastavak svih započetih i novih projekata od interesa za sve – kaže Ivan Gulam predstavljajući svoju listu.

Ivan Gulam i njegov tim (Promotivna fotografija)

Nositelj i prvi na list je sam aktualni načelnik i kandidat za načelnika Ivan Gulam, na drugom mjestu je njegov zamjenik Ante Čubrić, a na trećem je Pirovčanima ništa manje poznat Igor Meić, direktor Turističke zajednice Općine Pirovac.

Slijede Emilia Urem Baković, odgojiteljica predškolske djece s diplomom Sveučilišta u Zadru, Tea Livaić, prvostupnica ekonomije i najmlađa članica tima, koja trenutno nastavlja svoje obrazovanje na Veleučilištu u Šibeniku, te Boris Vukman, po struci elektromonter, vlasnik građevinskog obrta.

Na sedmom mjestu je Matija Meić, po zvanju monter centralnog grijanja i klimatizacije koji vodi uspješan građevinski obrt, na osmom slijedi Nikolina Baus, prvostupnica ekonomije  koja je pri kraju diplomskog studija, zaposlenica komunalnog poduzeća, te na devetom Martina Krpetić, magistrica kemije sa zagrebačkog PMF-a.

Na predzadnjem, 10. mjestu liste HNS-SDP-a je Romana Špoljarić, zaposlenica sportske kladionice, a na zadnjem 11. je Zvonimir Dobrović, magistar ekonomije, dugogodišnji općinski vijećnik i poduzetnik.

Kako je kandidat za zamjenika načelnika Općine Pirovac i drugi na listi Ante Čubrić diplomirani ekonomist smjera poslovne informatike, ova kandidatura za izvršnu i predstavničku vlast u Općini Pirovac vrlo je kvalitetno predstavljena i na posebnoj internetskoj stranici koju možete pronaći OVDJE ili klikom na fotografiju ispod.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here