HDZ krenuo u kampanju iz Kosirine: ‘Očekujemo fantastičan rezultat’

0
5908
Kandidat HDZ-a za župana Goran Pauk s članicama Zajednice žena HDZ-a 'Katarina Zrinski' u Kosirini (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Kandidati Hrvatske demokratske zajednice za Županiju te općine Pirovac, Tisno i Murter, zajedno s članovima, simpatizerima i prijateljima stranke, započeli su danas predizbornu kampanju druženjem u Kosirini.

Uz kandidata HDZ-a za šibensko-kninskog župana Gorana Pauka i njegovu zamjenicu Dariju Puljić bili su tu kandidatkinja za načelnicu Pirovca Ljubica Selman Šinkić sa svojim zamjenikom Emilom Matušom, kandidatkinja za načelnicu Općine Tisno Jelena Obratov sa zamjenicom Marinkom Frožop te kandidat koalicije HDS-a i HDZ-a i aktualni načelnik Općine Murter-Kornati Toni Turčinov.

Marinka Fržop i Jelena Obratov (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

– Ovo druženje organizirala je Zajednica žena HDZ-a ‘Katarina Zrinski’ i drago mi je da su nam podršku došli dati ljudi iz svih dijelova županije i da nas je došao pozdraviti i sam župan. Ovo nije neki formalni skup s političkim govorima, već jedno opušteno druženje sa stranačkim prijateljima, simpatizerima i drugim ljudima dobre volje koji su svi bili dobrodošli. Željeli smo ovdje pokazati naše zajedništvo. Tu su članovi naše stranke, ali i predstavnici drugih političkih opcija i nestranački ljudi. Lipo nam je i krećemo u kampanju iz Kosirine – rekla nam je domaćica skupa, kandidatkinja za načelnicu Općine Tisno Jelena Obratov.

Predsjednica Zajednice žena HDZ-a ‘Katarina Zrinski’ Šibensko-kninske županije Anita Aužina s Damirom Meićem (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Kandidat za župana i aktualni župan Goran Pauk je rekao da je skup u Kosirini izvrsna prilika za dodatnu motivaciju kandidata, članstva i simpatizera stranke pred početak predizborne kampanje. – Bez nekih velikih političkih govora pozvali smo sve na akciju koja nam predstoji u ovih 15-ak dana. Vjerujem da ćemo kvalitetno odraditi sve što je potrebno i očekujemo pobjedu na otoku Murteru i šire – rekao je Pauk.

– Na jednom ugodnom druženju HDZ-ovaca iz tri otočne općine došli smo im dati potporu kandidatima na predstojećim izborima. Kako je poznato, u Murteru ima samo jedna lista, izbori su tu završeni za općinsku razinu.  No, osim toga u Murteru očekujemo podršku Goranu Pauku,  isto tako i u Pirovcu i Tisnom. Očekujemo fantastične rezultate. Ankete već sada govore da dobro stojimo, a našom daljnjom djelatnošću na terenu ćemo to dodatno potvrditi i dokazati 21. svibnja – rekao je Nediljko Dujić, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here