Murter dobio nove oglasne ploče

0
3121
Nove murterske oglasne ploče (Foto: Rudinapress/K. Ježina)

Informatika ne može i nikad neće u potpunosti zamijeniti klasične oblike komunikacije. Toga su svjesni i u Murteru, gdje su upravo zamijenili dotrajale i ostarjele oglasne ploče.

Zamijenjeno je ukupno šest ploča, od kojih su dvije u centru, na Rudini, te po dvije u Starom Selu i na području Luke. Izrađene su u skladu s novim vizualnim identitetom Općine Murter-Kornati te je na njima istaknut i novi općinski grb. Za dizajn novih ploča zaslužan je dizajner Ante Grgić Filipović, koji ga je uskladio sa destinacijskim brendom Vrata Kornata, koji je osmislila TZ Općine Murter-Kornati.

– Na novim pločama ćemo obavještavati naše sumještane o svim novostima vezanim za naše mjesto i na njima će biti moguće lijepiti plakate, naravno uz suglasnosti s općinom – , kaže načelnik Toni Turčinov.

Pored svake velike oglasne ploče je smještena još jedna manja, ozbiljnijeg dizajna i manjih dimenzija koja služi isključivo za postavljanje osmrtnica.

– Također bi htio istaknuti da će do ljeta ulaz u naše mjesto krasiti i velika tabla dobrodošlice. Dizajn table je odobren od strane Hrvatskih cesta te će biti postavljen tijekom svibnja – najavljuje načelnik Turčinov.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here