Lista HDZ-a za Općinsko vijeće Općine Tisno: ‘Možemo više i znamo bolje’

0
5227
Lista HDZ-a za Općinsko vijeće Općine Tisno (Promotivna fotografija)

Općinska organizacija Hrvatske demokratske zajednice Općine Tisno predala je kandidaturu za Općinsko vijeće Općine Tisno.

Nositeljica liste, ujedno i kandidatkinja za općinsku načelnicu je Jelena Obratov (1977.) iz Tisnog, VSS-diplomirana pravnica, članica UV Nacionalnog parka Kornati, predsjednica općinske organizacije HDZ-a te članica ŽO i Predsjedništva HDZ-a Šibensko-kninske županije.

Kako su obznanili jutros u priopćenju za javnost, drugi na listi je Daniel Crvelin iz Jezera, SSS-gimnazija, zaposlen na benzinskoj crpki, trenutno član Mjesnog odbora Jezera. Slijedi ga, kao treći na listi, Luka Jakovčev iz Betine, student odnosa sa javnošću i medija, dugogodišnji član VK Brodograditelj i član MNK Kalafat iz Betine, zatim kao četvrti, Mario Vodanov iz tišnjanske Dubrave, VŠS-prvostupnik ekonomije, trenutno na stručnom osposobljavanju u Uredu za prostorno planiranje Šibensko-kninske županije, kao peta Svitlana Berak iz Tisnog, VŠS-poslovni menadžment, izvršna direktorica pomorske agencije, ujedno i predsjednica Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski otoka Murtera te kao šesti Vjekoslav Klarin  iz Jezera, SSS-obrtnik ugostitelj i dopredsjednik MNK Jezera.

Sedma na listi je Marinka Fržop  iz Betine, SSS-tehničarka u anesteziji, zaposlena u šibenskoj bolnici, predsjednica KUD-a Zora, ujedno i kandidatkinja za zamjenicu načelnice Općine Tisno.

Osmi na listi je Mate Marača iz Tisnog, SSS-građevinski poduzetnik, deveta je Anita Muić iz Dazline, VSS-magistra edukacije biologije i kemije, zaposlena kao vanjski suradnik Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu, dok je deseta Ivana Čorkalo  iz Tisnog, SSS-grafičar tiska, poduzetnica u uslužnoj djelatnosti.

Slijede vijećnici prošlog saziva Općinskog vijeća, kao jedanaesti, Zoran Bokan  iz Betine, VSS, dipl. ing. elektrotehnike, obrtnik te kao dvanaesti Nevijo Bilan iz Jezera, SSS-brodski mehaničar, zaposlenik jezerske marine. Posljednja na listi je Karla Cimbalek iz Betine, VŠS-sveučilišna prvostupnica, bacc. ing. biljnih znanosti, trenutno na diplomskom studiju voćarstva.

– Veseli nas što je nositeljica naše liste žena dok je u vrhu liste redom slijede nove, mlade snage HDZ-a. Iskusnije kolege, koje su našim mladim snagama prepustile vrh liste, svakako će im svojim znanjem i iskustvom biti velika potpora – poručuju HDZ-ovci, najavljujući početak ‘pozitivne kampanje ideja i dijaloga, kampanje koja će pokazati da možemo više i znamo bolje za našu općinu’.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here