Teški osjećaji ubacili u petu – na njih treba obratiti pažnju

0
1774
Teški osjećaji, arhivska fotografija (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Teški osjećaji, rock/reggae/funk band karakterističnog dalmatinskog jezičkog izraza svakim danom sve više potvrđuju da na njih treba obratiti pažnju.

Fenomeni malih mjesta, (kako su ih nazvali prilikom jednog intervjua), od kad su krenuli s novom postavom banda prije šest mjeseci ne staju s iznenađenjima. Boreći se sami za svoju poziciju, ne samo da su pobijedili na izboru “Rokaj s nama na Hoomstocku, već su dobili i premiju jer će organizator festivala u Humu na Sutli, pisali smo, obaviti video i audio snimanje cijelog njihovog nastupa. Osim toga, Teški osjećaji čekaju rezultate i ovogodišnjeg KarlovačkoOff festivala, kao i Demofesta. Zadovoljan trenutnom situacijom frontman banda Marača ne skida osmijeh s lica:

– Prije lita cilj nam je još snimiti ali i objaviti peti službeni singl i spot Teških osjećaja. Bit će vrlo zanimljivo, gostovanja u pjesmi, što sviračkih što vokalnih, ali sad nećemo otkriti adute, neka to ipak bude iznenađenje. Jeaaaaa! – kaže nam Željko Marača.

Dok dečki čekaju rezultate nadolazećih festivala, sviraju i dogovaraju nove svirke, spomenut ćemo još snimljene singlove za Croatia Records, desetak koncerata odsviranih unatrag par mjeseci, o njima tjedno pišu i muzički portali, a uz sve to stigli su snimiti i tri nove demo pjesme koje donosimo u nastavku:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here