Zagrijavanje Teških osjećaja za koncertnu sezonu

0
6360
Željko Marača (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Tišnjanski bend je na početku produženog vikenda, točnije u petak, svirao u Jezerima. Tu su nam obznanili i ambiciozne planove za ovo ljeto.

Koncertna sezona za tišnjanske rokere bit će izuzetno aktivna. Osim što će svirati na otoku po brojnim manifestacijama, spremaju se i za nastupe po klubovima u okolici, ali i na festivalima. Među ostalima, putuju i na svirku u Hum na Sutli, na tamošnji HOOMSTOCK festival.

Organizatori Hoomstock festivala odabrali su upravo Tišnjane da se pokažu u punom svijetlu i stanu uz bok Kojotima, Brkovima, Elementalu i Repetitoru. Dakle, pobjednici na natjecanju bendova pod nazivom “ROKAJ S NAMA NA HOOMSTOCKU” jesu upravo Tišnjani – Teški osjećaji, koji će na Humu na Sutli nastupiti 18. i 19. kolovoza. Nagrada je također odlična jer će se njihov cijeli nastup snimati u audio i live verziji.

Željko Marača (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Osim što će svirati na  festivalu u Humu, Teški osjećaji i dalje se prijavljuju na slične natječaje. U tijeku je glasovanje za Karlovačko RockOff festival, a Teškim osjećajima svoj glas možete dati na ovoj POVEZNICI.

Prijavljeni su još, doznajemo i na natjecanje na Demofestu u Banja Luci koji je inače najveći festival demo bendova u regiji, a osim što se intenzivno prijavljuju na festivale i natjecanja, Teški osjećaji i snimaju uživo pjesme, čije će videe objaviti na You Tube-u u live verziji, pripremaju snimanje novog singla i spota, ali i još par iznenađenja za koje ćemo se kažu morati strpjeti.

Luka Berak (Foto: Rudinapress/S. Henjak)
Petar Garofulić (Foto: Rudinapress/S. Henjak)
Željko Veldić i Željko Marača (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here