Tišnjanski Dupini vratili se iz Dubrovnika okićeni zlatnim, srebrnim i brončanim medaljama

0
2157
Luka Papeša, 1. mjesto (Foto: Dražen Babić)

Proteklog vikenda, točnije u subotu, 22. travnja veslači i veslačice Veslačkog kluba Dupin iz Tisnog nastupili su na 3. regati Kup-a Dalmacije u Dubrovniku. U Tisno su se vratili okićeni zlatom, srebrom i broncom.

Na Rijeci Dubrovačkoj veslalo se na regatnoj stazi, no promjenjivi i stalni vjetar otežavao je “posao” veslačima, doznajemo od trenera Veslačkog kluba Dupin Tisno, Dražena Babića.

Iako je vjetar konstantno ometao veslače, Dupini su u Dubrovniku postigli izvrsne rezultate, osvojivši dvije zlatne medalje, dvije srebrne i jednu brončanu.

Dok je većina Dupina sudjelovala i nastupala na regati u Dubrovniku, Frane Gabre također Dupin iz Tisnog nakon sedmodnevnih je priprema pak veslao izlučne trke za sastav hrvatske juniorske vrste u Zagrebu. Sljedeća njegova kontrolna regata je međunarodna regata u Münchenu koja će se održati 6. i 7. svibnja, a Gabre će na njoj nastupiti u dvojcu na pariće i četvercu.

Medalje u Dubrovniku osvojili su: 

Luka Papeša – 1. mjesto samac kadeti B, Marijeta i Kristina Jelovčić – 1. mjesto dvojac na pariće juniorke B, Mislav Babić – 2. mjesto samac juniori, Antonela Jajaš- 2. mjesto samac juniorke B, Bruno Marača – 3. mjesto samac kadeti B

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here