Svijet u bojama Betine – izložba u Muzeju

0
7320
Fotoradionica u Betini (Foto: Fotoradionica)

Zadnji dan fotoradionice ‘Svijet u bojama’ završio je u izvrsnom raspoloženju. Polaznici su uz instruktoricu, dipl. novinarku Sanju Grgić Ćurić, birali najbolje slike koje će biti predstavljene na izložbi koja će biti otvorena u nedjelju u 19.30 sati u Muzeju betinske drvene brodogradnje.

– Atmosfera je bila odlična, voditeljica je bila super, bilo je jako zanimljivo, s obzirom na to da sam prvi put na nečem ovakvom te sam se bolje upoznala s fotografijom i sada vidim koliko su slike drugačije nego prije – kazala je jedna od polaznica radionice Lucija Sorić.

Radionica je završila cjelodnevnom šetnjom po obali gdje su polaznici fotografirali maslinike, panoramu Betine u smiraj dana te na Kosirini dočekali zalazak sunca za zadnju savršenu fotografiju.

Kosirina (Foto: Fotoradionica)

– Ovo nam je četvrto gostovanje na Murteru i oduševljeni smo i odazivom i raznolikošću grupe, a anegdote s radionice će se sigurno prepričavati još neko vrijeme. Dojmovi su divni i iako smo bili na sličnim ili istim lokacijama, fotografije su uvijek nove i fantastične jer svako dijete stvari vidi drugačijim očima – rekla je Sanja Grgić Ćurić, najavljujući jednako fantastičnu izložbu.

Fotoradionica

Izložba Fotoradionice „Svijet u bojama“ bit će otvorena u Muzeju betinske drvene brodogradnje u nedjelju, 23. travnja 2017. s početkom u 19.30 sati. Fotografije izlažu: Ana Mijat, Cvita Božikov, Elida Balin, Klara Rameša, Antonija Pavić, Lucija Sorić, Lada Jakovčev, Sara Burtina, Luce Marača, Magdalena Mudronja, Katarina Ježina, Sanja Henjak, Bartol Bilić i Gabrijela Klarin. Voditeljica: Sanja Grgić Ćurić, dipl. novinarka, rukovoditelj Nikola Ćurić, dipl. odgajatelj. Organizatori i sudionici fotoradionice posebnu zahvalu upućuju Turističkoj zajednici mjesta Betina i Muzeju betinske drvene brodogradnje koji su omogućili njeno održavanje.

Fotoradionica u Betini (Foto: Fotoradionica)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here