Betina i Murter u spotu Jasmina Stavrosa

0
8530
Stavros u Betini (Foto: CMC)

U spotu Jasmina Stavrosa za pjesmu “Mare moja” kojom će ove godine nastupiti na CMC festivalu u susjednim Vodicama, našli su se kadrovi murterske plaže Slanica i stari dio Betine.

Poznati kralj zabave Stavros pravom ljetnom pjesmom “Mare moja” želi ovog ljeta rasplesati i stare i mlade. Autor glazbe, teksta i aranžmana je Fedor Boić dok je video spot snimljen u režiji Željka Petreša.

Spot je sniman na otoku Murteru, točnije gotovo su svi kadrovi snimani u Betini. Ana Ostojić, Luka Cerjan i Matea Erceg imaju glavne uloge u spotu. Naime, poznati “dalmatinski galeb”, inače veliki zavodnik, ugleda mladu strankinju koja je doputovala na njegov otok. U tom trenutku nakratko zaboravi na svoju veliku ljubav i pokušava ju osvojiti, no na kraju ipak shvaća tko je njegova prava ljubav – ona prema njegovoj Mare.

– Spot je interesantan, dinamičan, pjesma je vesela, tipično ljetna, ja sam naprosto oduševljena. Ovo je ujedno promocija Betine, i velika reklama nam – kaže direktorica Turističke zajednice Betina, Ana Mijat Kapov.

Pogledajte spot: 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here