Ivan Klarin nosi listu SDP-a u Tisnom

0
6339
Lista SDP-a za Općinu Tisno (Foto: SDP)

Općinska organizacija SDP-a općine Tisno obznanila je danas listu kojom će se na nailazećim lokalnim izborima 21. svibnja natjecati za 13 mjesta u Općinskom vijeću Općine Tisno.

Nositelj i prvi na listi je Ivan Klarin, saborski zastupnik, predsjednik Općinske organizacije SDP-a i načelnik Općine Tisno u posljednja dva mandata, dok su iza njega poznata lica lokalne politike, ali i neki potpuno novi ljudi.
– Pred birače na ovim izborima izlazimo s listom koja jamči kvalitetu i stabilnost rada Općinskog vijeća i kontinuitet napretka Općine Tisno na svim poljima njenog djelovanja. To su sve ugledni, društveno aktivni pojedinci koji su prepoznati u svojim sredinama. Imamo na listi ljude čije će iskustvo osigurati nastavak projekata koje u posljednja dva mandata provodima u mjestima naše općine, ali i one koje odlikuje akademska naobrazba i mladost. To su ljudi koji imaju znanja, volju i nove ideje, oni će biti novi zamašnjak razvoja naše općine – rekao je nositelj liste SDP-a Ivan Klarin.
Ivan Klarin (Foto: Rudinapress)

Iza Klarina na listi slijedi  Silvio Šoda (1979.), stručni specijalist javne uprave, predsjednik Mjesnog odbora Tisno, treći je Petar Jakovčev (1975.), dosadašnji predsjednik Općinskog vijeća Tisno i Turističke zajednice mjesta Betine, zaposlen kao yacht servis manager u Brodogradilištu Betina, a četvrti na listi SDP-a je Karlo Klarin (1979.), prof. češkog i talijanskog jezika, općinski vijećnik. Na petom mjestu je Velimir Reškov (1961.), po struci bravar zaposlen u Vodovodu, predsjednik Mjesnog odbora Dubrave i općinski vijećnik, zatim slijedi Luka Henjak (1986.), magistar inženjer elektrotehnike, potpredsjednik Mjesnog odbora Tisnog. Na sedmom mjestu je Marin Mikin, dr. med. (1984.), liječnik, specijalizant neurologije u KBC Rijeka, na osmom je Andrea Vlaić (1986.), magistra politologoje i bacc novinarstva, vijećnica u Općinskom vijeću Općine Tisno, a na devetom Anđelina Jušić (1975.), poduzetnica i predsjednica Jedriličarskog kluba Žal iz Betine. Deseta na listi je Ivana Vlašić Cindrić (1977.), ekonomistica i privatna poduzetnica, aktualna potpredsjednica MO Dubrave, slijedi Valentina Bračanov (1986.), magistra ekonomije zaposlena u JU NP Kornati, Marko Markov (1983.), web dizajner i privatni poduzetnik je na 12. mjestu, dok je na posljednjem, 13. mjestu na listi Miljenko Meštrov (1953.) ing. elektrostrojarstva, aktualni zamjenik načelnika Općine Tisno.

Lista SDP-a za Općinu Tisno (Foto: SDP)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here