Početak generacijskog turnira – zablistao Ferdinand Ježina

0
5393
Generacija 9./5./96. - Ferdinand Ježina dolje, treći s desna (Foto: Rudinapress/K. Ježina)

Generacijski malonogometni turnir koji otpočeo je danas u sportskoj dvorani Osnovne škole “Murterski škoji” i donio mnogo uzbuđenja kako igračima tako i navijačima, kojih je doduše moglo biti i više.

Turnir je otvoren utakmicom generacije 95./96. protiv generacije 92/93 koja završila rezultatom 4 na prema 6. Strijelci su bili Toni Trošić i Ferdinand Ježina za 95./96. i Perica Mudronja, Filip Drescher i Lovre Vidaković za 92./93.
Utakmica između godišta 79./80. i 83./84. završila je nadmoćnim rezultatom 4:0. Strijelci utakmice su bili Danijel Ježina, Tomislav Šikić i Šime Bašić.
U zadnjoj utakmici između veterana i generacije 89./90. pobjedu su odnijeli s 2:1 odnijeli  mlađi. Po jedan zgoditak za njih postigli su Josip Juraga i Marko Kovačev, a gol veterana zabio je Denis Jajaš.
Utakmice se nastavljaju sutra u najavljenim terminima. U igri se danas među svim vrsnim i srčanim nogometašima svakako istaknuo Ferdinand Ježina koji je zabio tri gola, ili kako to kažu malonogometaši ‘hat trick’ za generaciju 95./96..

Evo i nekoliko fotografija s turnira:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here