OTVORENJE Nove nijanse crnog – za sve koji žele biti u središtu zbivanja

0
4123
Novo ruho omiljenog tišnjanskog okupljališta - Shades (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Popularni caffe bar Crni na tišnjanskoj Rudini večeras će zasjati u novom ruhu. Osim što je promijenjen interijer kafića, promijenjeno mu je i ime – od danas Crni postaje SHADES.

Shades Tišnjanima, turistima i svima onima koji žele biti u središtu svih zbivanja ponovno otvara svoja vrata. Tisno ponovno u svom centru, na Velikoj Rudini, ima mjesto ugodnog lješkarenja uz jutarnju kavu ili popodnevnu kavu, dobrih večernjih zabava uz glazbu ili jednostavno mjesto gdje se dolazi vidjeti i biti viđen.

Novi interijer kafića kultnom mjestu daje novu energiju, no pazilo se i na detalje koji, onima koji to žele, osiguravaju osjećaj njihovog dnevnog boravka. Riječ je samo o, nazovimo to tako, kozmetičkim zahvatima i unošenju malih novina koji Shades čine estetski drugačijim, modernijim i životnijim, s tim da se pazilo da ne bude drastričnih promjena, da bi se stari gosti osjećali svoji na svome.

Iz Shadesa poručuju kako će cijene ostati onakve na kakve su vjerni gosti navikli, s time da će se ponuda proširiti, posebno izbor vina i piva, kao i vrhunskih mješavina kave. U Shadesu nam jutros nisu htjeli otkriti sve novosti, kao ni sam novi izgled interijera. Premijera je, kažu, večeras, 07. travnja s početkom u 19 sati. Sve posjetitelje očekuje piće dobrodošlice, a za dobru atmosferu zadužen je DJ Mirabel.

SPONZORIRANI ČLANAK

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here