Posljednja sjednica Općinskog vijeća Tisnog

0
1601
31. sjednica Općinskog vijeća Tisno (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Općinsko vijeće Tisnog održalo je u ponedjeljak svoju 31. sjednicu, posljednju prije raspuštanja i još jednih redovnih lokalnih izbora koji će se održati 21. svibnja ove godine.

Tišnjanski vijećnici tijekom četverosatne sjednice odradili su težak dnevni red od čak 34 točke (POVEZNICA), od kojih su neke bile tek tehničke, a neke uistinu ključne za funkcioniranje općine i realizaciju planiranih projekata. Naravno, opet uz mnogo disonantnih tonova i uobičajenih, teških prozivanja između političkih konkurenata. Prozivke na račun načelnika Općine Tisno Ivana Klarina (SDP) predvodila je Jelena Obratov (HDZ), koja će 21. svibnja još jednom pokušati zadobiti povjerenje građana i zauzeti mjesto s kojeg on posljednjih osam godina upravlja Općinom.

S druge strane, Branko Pavlov Bajoka (HSS) se na kraju mandata zahvalio svim vijećnicima na trudu i strpljenju u protekle četiri godine.

– Ovo je naša zadnja sjednica, a kako sam ja ovdje najstariji, iako tako ne izgledam niti se osjećam, želim se svim zahvaliti i istaknuti da mi je bilo drago da sam bio s vama u ovom sazivu Vijeća i što smo pokušali učiniti nešto dobro za našu Općina, da nam ugodnije bude živjeti u ovim našim mistima. A držim i da smo smo i učinili puno toga na dobrobit svih nas – rekao je Bajoka, uputivši zahvalu i načelniku Ivanu Klarinu, donačelniku Miljenku Meštrovu, pročelnicima i svim djelatnicima Općine.

Branko Pavlov je najstariji vijećnik, iako tako ne izgleda (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here