Doplivalo sto kilograma marihuane

0
3274
Paketi s marihuanom - ilustracija - PU Zadarska

Negdje u murterskom akvatoriju u nedjelju i ponedjeljak pronađeno je ukupno sto kilograma marihuane. Policija ne želi otkriti lokacije i traži dalje.

– U dva navrata 5. i 6. ožujka po dojavi građana pronađeno je više paketa  zelene biljne materije karakterističnog izgleda za drogu marihuanu ukupne težine stotinu kilograma. Pronađena droga proslijeđena je u Centar za kriminalistička vještačenja Ivan Vučetić u Zagreb na vještačenje i pohranu – rekla nam je glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske Marica Kosor.
O nalazu je policija izvijestila Državno odvjetništvo.
– U tijeku je kriminalističko istraživanja. S obzirom da su paketi marihuane pronađeni i u dubrovniku, istraga je uvezana – rekla je Kosor.
Dubrovačko-neretvanska policija pronašla je proteklih dana oko 270 kilograma marihuane natopljene morem na više lokacija u južnom Jadranu, kod Lastova, Mljeta, Korčule i Lokruma, a sada i kod Murtera. Droga je pronađena umotana u pvc foliju i oblijepljena samoljepljivom trakom.  U nedjelju je kod Murtera izvađeno 27, a u ponedjeljak 73 kilograma. Policija ne otkriva lokacije pronalaska. Navodi se samo ‘murterski akvatorij’, tako da se može raditi o Murtariću, Kosirini, Slanici, Kukuljarima, Žutu ili Kornatu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here