Nova snaga Teških osjećaja

0
2960
Teški osjećaji, arhivska fotografija (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Tišnjanska rock atrakcija Teški osjećaji u noći na subotu držala je na nogama publiku kluba Azimut u Šibeniku.

Povod nastupa tišnjanskih rokera u šibenskom klubu bila je promocija spota za pjesmu „Romantična večera“, čiji je autor pjevač benda i tišnjanski poštar Željko Marača, dok spot potpisuje Roko Mićin. Iako Šibenčani već dobro poznaju Teške osjećaje koji su u ovom gradu već imali niz nastupa po klubovima i festivalima, sinoćnji koncert nije bio nikakvo ponavljanje. Zajedno s novim bubnjarem Ivanom Ivasom i novim gitaristom Željkom Veldićem, frontman Željko Marača, te standarni Petara Garofulić na gitari i Luka Berak na basu, predstavili su novi, snažniji zvuk Teških osjećaja, te čak pet novih pjesama.

– Sretni smo da nas u Šibeniku imamo priliku nastupati pred publikom koja već zna naše pjesme. Novi sastav benda sad je već jako dobro uštiman i Šibenčani su to prepoznali – rekao nam je Željko Marača.

Nova 2017. godina za Teške osjećaje dobro je krenula. Pjesme se vrte na radijskim postajama, spotovi na televizijama, a u samo dva mjeseca već su nastupali u Tisnom, Murteru, Vodicama, Sinju, Zadru, Kninu i Šibeniku. U najavi je i čitav niz novih koncerata. Spremaju se za Split i Zagreb, a nastupat će i na mjestima gdje su već bili. Uvijek nova snaga, novi sastav benda, novi aranžmani starih i paket novih pjesama, kao i onih koje su tek u nastajanju, jamče uvijek novi doživljaj.

Evo i galerije fotografija sa sinoćnjeg koncerta: 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here