Osnovnoj školi Vjekoslava Kaleba Tisno darovano šesto računalo – fali još deset!

0
1300
Ilustracija (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Prije nekoliko mjeseci Konoba „Brošćica“, Ribarsko – ugostiteljski obrt „More“, „Gina“ d.o.o., restoran „Antonio“ i „Školjić“ d.o.o. darovali su tišnjanskoj osnovnoj školi pet suvremenih računala. Tijekom školskih praznika za još jedno, pobrinuo se Slaven Stegić, vlasnik restorana „Carmen“.

Do nedavno je podsjetimo, Osnovna škola Vjekoslava Kaleba Tisno bila bez normalnih uvjeta za održavanje informatičke nastave unatoč trudu nastavnika. Iz tog razloga, a ujedno i kako bi popravili situaciju te zamijenili zastarjela računala pobrinuli su se tišnjanski poduzetnici.

Osnovnoj školi Vjekoslava Kaleba u Tisnom zasad je darovano šest novih računala što je uistinu velika stvar jer su učenici do sad učili informatiku na računalima koja su u informatičkoj učionici od kad škola postoji, dakle od 1997. godine.

Ravnateljica tišnjanske osnovne škole Sanda Crvelin zahvaljuje poduzetnicima što su se odazvali njihovom pozivu u pomoć, te ovim putem poziva ujedno i sve ostale koji se žele pridružiti u pomoći nabave informatičke opreme.

– Pomoć u računalnoj opremi trebamo i dalje. Ovih šest računala velika je pomoć, ali za normalno odvijanje informatičke nastave treba nam barem još deset – rekla je Sandra Crvelin.

Ovo je jedno od računala na kojima se do nedavno odvijala informatička nastava u OŠ Vjekoslava Kaleba u Tisnom (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here