FOTO: Dječje maškare u Murteru

0
6335
Dječje maškare u Murteru (Foto: Rudinapress/K. Ježina)

Održana je dječja maškarana povorka u Murteru. Brojne maškarane dječje skupine od osnovne škole „Murterski škoji“ pa sve do djece iz dječjeg vrtića „Pčelica“ oduševile su prisutne promatrače koji su ih bodrili i pozdravili ih gromoglasnim aplauzom.

Dolaskom u centar iz Starog sela svaka maska se predstavila ili su ih prezentirali njihovi učitelji koji su se maškarali skupa s njima te ih pratili u povorci.

Imali smo prilike vidjeti šarene trolove, strašne Vikinze, rijetke skupine kukaca pa čak i pokoji oblačak koji je razvedrio sivi nedjeljni dan. Nudila su djeca i vožnju u balonu, te predstavila slogu i jedinstvo kada je vlak nestao u snježnom nanosu.

Kasnije se dobra zabava nastavila u sportskoj dvorani u Murteru gdje se održalo i proglašenje najboljih maski godine.

Prvu masku godine su osvojili Mutanti iz morskih dubina, druga je pripala neustrašivim Vikinzima, a treću su kući ponijeli simpatični Trolovi.

Prvu masku povorke osvojili su pak Talijanski špageti, drugu su u visine ponijeli Baloni u oblacima, a treću je dobila maska Ide maca oko tebe i Ponistre.

Večeras u kino sali Žut u Murteru održat će se suđenje bijedniku i propalici optuženiku za sva godišnja učinjena zlodjela Krnji Krnjiću s početkom u 19 sati.

Kako je bilo na dječjim maškarama u Murteru pogledajte u fotogaleriji: 

 

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here