Ljubav ide kroz želudac – danas počinje Valentinovo u Brošćici

0
4667

U petak 10. veljače, nakon kratkog zimskog predaha, počinje još jedna sezona dobre hrane i pića u Brošćici, restoranu koji uvijek ostaje vjeran svojim vjernim gostima.

Restoran-konoba Brošćica jedan je od rijetkih restorana na otoku i jedini u Tisnom koji se nakon turističke sezone ne zatvara. Godišnji odmor je za vlasnike Ivicu Čuzelu i Krešimira Čuzelu i vrijedno osoblje završio. Oni od ovog vikenda ozbiljno počinju sa zagrijavanjem za prvu veliku ovogodišnju gastronomsku feštu – Valentinovo.
– Uz klasičnu ponudu pizza, tjestenina, ribljih i mesnih gotovih i a la carte jela u našoj posebnoj, promotivnoj ponudi ususret Valentinovu pred našim gostima otkrivamo tajne vrhunskog steaka i mesne plate. Uz naručen steak ili mesnu platu za dvoje ide i hladno predjelo – pršut, sir, hobotnica – gratis. Osim toga, svaki dan imamo i po jedno gotovo jelo, gulaš, pašticadu, grah s kobasicom i suhim mesom, šnicele u toću… – najavljuje Ivica Čuzela zimski ‘repertoar’ Brošćice.
Otvaranje je u petak, 10. veljače u 15 sati. Sve je spremno za doček gostiju, tako da tradicija Brošćice duga čak 21 godinu neće biti iznevjerena. Što još reći o Brošćici? Ovdje ne treba dugo da se s riječi prijeđe na jela. Ide Valentinovo, 14. veljače – Dan zaljubljenih, a zna se da ljubav ide kroz želudac.  Izlazak na večeru je idealna prilika da voljenoj osobi pokažete koliko je volite. Rezervirajte svoj stol na 022/438-111.
SPONZORIRANI ČLANAK

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here