Karatisti karate škole Pirovac i Tisno osvojili četiri medalje na Gripama

0
2588
Članovi karate škole Pirovac, arhivska fotografija (Foto: Rudinapress/S. Henjak)

Proteklog vikenda članovi karate škole Pirovac i Tisno sudjelovali su na 1. „Split karate kupu“ koji je održan u Športskom centru Gripe u Splitu. Članovi pirovačke i tišnjanske karate škole postigli su izvrsne rezultate osvojivši pri tom četiri medalje.

Na 1. „Split karate kupu“ nastupilo je 700 natjecatelja iz 54 kluba Hrvatske, BIH, Slovenije, Italije i Crne Gore. Članovi karate škole Pirovac osvojili su tri medalje dok je u Tisno išla jedna, ali jednako vrijedna medalja.

Zlatnu medalju u kategoriji mlađe učenice – 28 kg osvojila je Luana Božac, članica karate škole Pirovac.

Luana Božac (Foto: karate škola Pirovac)
Katarina Gulam (Foto: karate škola Pirovac)

Katarina Gulam u kategoriji cicibanke – 22 kg i Toni Gulam u kategoriji mlađi učenici – 34 kg osvojili su brončane medalje.

Toni Gulam (Foto: karate škola Pirovac)

Ovaj puta bez medalje, no uz iznimno dobar nastup ostali su Luka Božac i Josip Čubrić, kaže za Rudinapress trener karatista karate škole Pirovac, Dragan Karan.

– Moram spomenuti kako je ovo bio prvi nastup karate škole Pirovac u ovoj godini. Sljedeći nas očekuje u ožujku, točnije 12. ožujka na „Kupu Jadrana“ – dodaje Karan.

Ni karate škola Tisno nije ostala zakinuta. Iako s nešto manje medalja nego Pirovac, trener Karan zadovoljan je rezultatima svojih učenica i učenika.

Članica karate škole Tisno, Matija Vodanov na spomenutom natjecanju u kategoriji mlađe učenice – 36 kg osvojila je srebrnu medalju.

Matija Vodanov (Foto: karate škola Tisno)

Odličan nastup također su imali Neo Turčinov i Ante Kaleb.

Natjecatelje k dobrim rezultatima vodi trener Dragan Karan, a bogato iskustvo članovi dviju karate škola Pirovac i Tisno pokušat će kapitalizirati na novom natjecanju u ožujku na „Kupu Jadrana“.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here