Jezerski pokladi 2017.: Jezerani spremni za urnebesnu zabavu

0
3060
Jezerski pokladi 2016. (Foto: Neven Jović)

Tko ima masku pravac – Jezera. U nedjelju, 26. veljače u Jezerima tradicionalno počinju pokladi.

“Jezerski pokladi 2017.” započet će povorkom iz Košuluka u 15 sati 26. veljače kada će maškare pokazati svoju kreativnu stranu šetajući kroz mjesto do trga na kojem će biti postavljen šator. Na Trgu Jezerana ove godine po prvi puta bit će održan defile maski, dok se navečer s početkom u 21 sat očekuje veliki maškarani ples na kojem će se za dobar štimung pobrinuti bend Show legende.

Jezerski pokladi 2016. (Foto: Neven Jović)

– Očekujemo veliki broj maski, jer kako smo imali prilike čuti spremaju se i stari i mladi. Posebno me raduje veliki broj mladih grupnih maski ove godine – kaže nam Nikša Pirjak, jedan od organizatora Jezerskih poklad.

U ponedjeljak, 27. veljače s početkom u 15 sati također izKošuluka kreće Dječja maškarana povorka kroz mjesto. Nakon povorke, za najmlađe Jezerane također u šatoru na trgu bit će organizirano nagrađivanje maski i dječji ples.

Završni dan “Jezerskih pokladi 2017.” je u utorak, 28. veljače, kada s početkom u 17 sati započinje čitanje oporuke i suđenje Juri. Nakon presude i spaljivanja Jure, u Jezerima će za sve posjetitelje biti organizirano uživanje u spizi koju, kako najavljuju organizatori, spremaju master chefovi Branko i Krle.

Jezerski pokladi 2016. (Foto: Neven Jović)

Organizatori Jezerskih poklada, Pokladni odbor i Mjesni odbor Jezera, ove godine obećavaju urnebesnu zabavu uz obilje smijeha.

Jezerski pokladi 2016. (Foto: Neven Jović)

Pokrovitelji ovogodišnje manifestacije su Općina Tisno i Turistička zajednica mjesta Jezera.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here