Uhvaćeni počinitelji provala u Tisnom, Murteru i Vodicama

0
2467
Policija, ilustracija (Foto: FB)

Policijska uprava Šibensko kninska jutros je izdala priopćenje o dovršenom kriminalističkom istraživanju nad 29-godišnjakom koji je osumnjičen za dvije teške krađe i jednu klasičnu krađe te nad 34-godišnjakom kojeg sumnjiče da je s njim odradio jednu od težih krađa.

Naime, 29-godišnjaka terete da je u noći s 1. na 2. siječnja u Tisnom provalio u aparat za sreću u jednom lokalu i ukrao novac. Isto tako, policija istoga osumnjičenika tereti da je iz kuće 41-godišnjaka ukrao novac zajedno s 34-godišnjim prijateljom.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policija je kod 29-godišnjaka pronašla četiri štapa za ribolov s pripadajućim rolama koje su ukradene u drugom tjednu siječnja ove godine iz jednog drvenog broda, privezanog uz obalu u Vodicama. Riječ je o vrlo skupim štapovima u vlasništvu 61-godišnjaka.

Na teret mu stavljaju i krađu zlatnog nakita iz kuće 39-godišnjaka u Murteru, koji je nestao par dana iza Nove godine i preprodan je u trgovini za otkup zlata.

Ukupna nastala šteta spomenutim kaznenim djelima procijenjena je na 17 tisuća kuna.

Mladić osumnjičen za sve te provale i krađe nije zadržan u pritvoru nego će kaznena prijava protiv njega i 34-godišnjaka biti podnijeta šibenskom Općinskom državnom odvjetništvu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here