Teški osjećaji snimaju spot u Morićevim dvorima

0
2956

Tišnjanski pop – rock sastav Teški osjećaji u restoranu ‘Morićevi dvori’ u Putićanju snimaju spot za pjesmu pod nazivom ‘Romantična večera’. Ovaj puta redateljske palice prihvatio se njihov kolega Roko Mićin iz Vodica, inače član klape Godimenti.

– Krenuli smo sa snimanjem spota za pismu ‘Romantična večera’, trenutno smo polovicu odradili i mogu reći da smo zadovoljni. S nama je atmosfera uvik dobra, osjećajna. Jeaaaa!!! Žensku ulogu u spotu dodijelili smo curi iz Betine, Hiceli Tomas, koja se moram priznati jako dobro uklopila – kaže nam Željko Marača, frontmen Teških osjećaja.

Kako doznajemo, Teški osjećaji zadnjih dana aktivno rade na snimanju spota. Inače, pjesma ‘Romantična večera’ stara je godinu dana, a njen autor je Željko Marača. Ista je bila već odsvirana na nekoliko koncerata Teških osjećaja, te je njihovoj publici zasigurno ušla u uho.

Petar Garofulić i Željko Marača (Foto: Rudinapress/H.Pavić)
Petar Garofulić i Željko Marača (Foto: Rudinapress/H.Pavić)

Dok čekamo da četvrti po redu spot Teških osjećaja izađe na svijetlo dana, članovi spomenutog pop – rock sastava pozivaju da im se pridružite na njihovim koncertima, 20. siječnja u Zadru u Forum blues baru, te 04. veljače u Vodicama na velikom zimskom moto partyu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here