Rock & rollom pobijedili zimu – Tišnjani dočekali Staru godinu

0
5141
Jeeeaaa - Željko Marača (Foto: Rudinapress/H. Pavić)

Dok se u ostataku države i otoka bilježe najniže temperature u godini Tišnjanima je toplo i zabavljaju se na otvorenom. Na dočeku Stare godine u atriju palače Katunarić atmosferu su do usijanja doveli ovdašnji glazbenici. 

Večer tišnajnskog rock&rolla koju su organizirali KUD Hartić i Kasiopeja započela je nastupom akustičng cover banda 17 Trio. Multinstrumentalisti Karlo Crvelin, Alen Vidas i Ivan Grgurev otvorili su koncet i rock klasicima su gotovo doslovo probili led. Nešto je lakše pred već zagrijanom publikom bilo puhačima Puhteta. U ovom sastavu su nastupili Toni Lučić i Marijan Zorzin na trubi, Jakov Ćuzela Papata, Tonka Crvelin i Paula Zorzin na klarinetu, Karolina Pavlov i Silvio Šoda na saksofonu i Luka Berak na basu, uz potporu Lovre Crvelina na bubnjevima i Karla Crvelina na gitari.

Šlag na kraju bili su Teški osjećaji, čije su autorske pjesme uz uvijek žestoku i originalnu izvedbu dovele atmosferu do usijanja. Tišnjanski rockeri predstavili su se na dočeku Stare godine u novom sastavu: Uz frontmena Željka Maraču, standarnog gitarista Petra Garofulića i basista Luku Beraka sinoć su prvi put s njima svirali gitarist Željko Veldić i bubnjar Ivan Ivas. Iako mu je ovo bio prvi nastup s Tišnjanima, pokazalo se da se Vodičanin vrlo dobro uklopio i na bubnjevima uspješno zamijenio Antu Lordana.

Evo i fotogalerije: 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here