Šibenski tenor Marko Škugor pjeva za ‘Kamenčiće’ u tišnjanskoj dvorani

0
2519

U organizaciji Općine Tisno, Turističke zajednice Općine Tisno kao i tišnjanske Narodne knjižnice i čitaonice, ove nedjelje, 18. prosinca održat će se humanitarno – božićni koncert.

Na koncertu će nastupiti šibenski tenor Marko Škugor koji će imati zanimljivu predgrupu. Naime, svoje će točke prije Škugora izvesti djeca dječjeg vrtića „Spužvica“ iz Tisnog, kao i zbor Osnovne škole Vjekoslava Kaleba Tisno.

Osim dječjih i božićnih pjesama Škugor će otpjevati i svoje, puku već poznate pjesme, kao i ostale prigodne božićne.

Cijena ulaznice je simboličnih 10 kuna, a kako doznajemo od ravnateljice tišnjanske knjižnice, svakako je moguće dati i više. – Doba je Adventa, svi imamo neku humanitarnu notu u sebi, stoga svakako vjerujem da će ljudi koji će prisustvovati koncertu dati koju kunu više za Udrugu Kamenčići iz Šibenika – dodaje Ćurić.

Podsjetimo, Udruga Kamenčići iz Šibenika, jest Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Šibensko – kninske županije koja djeluje na na području cijele županije. Članovi Udruge su roditelji, djeca i mladi s intelektualnim teškoćama. U Udrugu su učlanjene stručne osobe, kao i osobe koje volontiraju u istoj.

Dakle, nedjelja, 18. prosinca u 20 sati. Humanitarno – božićni koncert Marka Škugora u Sportskoj dvorani u Tisnom!

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here